Goedkope rijlessen Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

Home » Goedkope rijlessen Almere

Goedkope rijlessen om je motorrijbewijs te halen doe je in Almere bij Verkeersschool RUUD. In een rijopleiding leer je onder begeleiding van een professionele instructeur je motor onder controle te houden in alle omstandigheden. Zien wij jou binnenkort met een motor op de Nederlandse wegen?

Goedkope rijlessen voor een motorbewijs bij een verkeersschool in Almere

Ben je 20 jaar of ouder? Dan kan je bij Verkeersschool RUUD in Almere goedkope rijlessen volgen voor een motorrijbewijs. De instructeur beschikt over een KNMV-certificaat en zorgt er altijd voor dat je veiligheid wordt gegarandeerd. Daarnaast volgt je lesgever elk jaar een applicatiecursus. Zo ben je zeker dat je zelf de laatste regels en technieken leert.

Wat is het verschil tussen een rijbewijs A en A2?

Wil jij je motorrijbewijs halen? Ga je dan voor een rijbewijs A of A2? Met een rijbewijs A2 mag je rijden met een middelzware motor en met een rijbewijs A rijd je ook met een zware motor. Om goedkope rijlessen in onze verkeersschool in Almere te volgen, moet je minstens 21 jaar zijn. Wanneer je bij ons rijlessen volgt, kies je zelf het lessenaantal en bepaal je zelf hoeveel keer per week je les volgt.

Plan snel je rijlessen in en behaal je motorbewijs

Ben je helemaal klaar om je motorrijbewijs te halen? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier voor je rijlessen. Wil je liever een rijbewijs voor de auto of een e-rijbewijs? Dan ben je ook bij onze rijsschool van harte welkom. Heb je nog vragen over het behalen van je motorrijbewijs? Bel ons dan snel op 06 154 341 39.

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten€ 52,00
8 uur lespakket€ 385,00
17 uur lespakket€ 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen):€ 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen:€ 480,00
B.N.O.R. examen:€ 290,00
Alleen examen of TTT:€ 240,00

Neem contact op

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere