Motorrijbewijs halen Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

Home » Motorrijbewijs halen Almere

Lijkt motorrijden jou leuk en wil je daarom jouw motorrijbewijs halen, het liefst in de buurt van de stad Almere? Dan ben je bij Verkeersschool RUUD aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over het KNMV-certificaat, waardoor je zeker weet dat je motorrijles van een professionele instructeur krijgt. Onze instructeurs volgen bovendien jaarlijks een applicatiecursus, zodat ze perfect op de hoogte zijn van alle technieken, exameneisen en de laatste regels.

Motorrijbewijs A en A2 behalen bij rijschool in Almere

Bij Verkeersschool RUUD kun je lessen volgen in Almere en omgeving voor het halen van een motorrijbewijs A en A2. Indien je 20 jaar of ouder bent, dan mag je lessen volgen voor een A2-rijbewijs. Ben je 24 jaar of ouder of beschik jij al twee jaar over een A2-rijbewijs? Dan mag je lessen volgen voor het halen van een motorrijbewijs A. Bij Verkeersschool RUUD kun je zelf bepalen hoeveel lessen je per week wilt volgen en welk lespakket je wilt afnemen. Natuurlijk kunnen wij jou altijd adviseren. Je kunt bij ons overigens ook een proefles volgen, zodat je een goed beeld krijgt van wat het volgen van lessen bij onze verkeersschool inhoudt.

Verhoogde rijvaardigheidstraining

Bij Verkeersschool RUUD, werkzaam in de omgeving van Almere, kun je niet alleen lessen volgen voor het halen van een motorrijbewijs, je kunt ook een verhoogde rijvaardigheidstraining volgen. Tijdens deze training leer je onder andere veilig remmen met hogere snelheden en uitwijken voor een obstakel. Na het volgen van deze training kun je nog veiliger motorrijden en ben je nog beter voorbereid op onverwachte situaties. Wil je meer weten over de verschillende rijlessen die je bij Verkeersschool RUUD kunt volgen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 15434139.

Bekijk onze Pakketten

Lesprijs per 60 minuten

€ 62,-

Lespakket 8 uur

€ 480,-

Lespakket 12 uur incl. AVB- en AVD-examen

€ 999,-

Lespakket 20 uur incl. AVB- en AVD-examen

€ 1450,-

Los AVB-examen

€ 195,-

Los AVD-examen

€ 295,-

Neem contact op

Bel Ruud voor een afspraak op 
+31 6 15 43 41 39

Voorkant lesauto Ruud Almere
leerling-op-motor
rijles-motoren-voor-loods-2
Verkeersschool RUUD