Rijopleiding Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

[wpseo_breadcrumb]

Je volledige rijopleiding voor het halen van je autorijbewijs óf je motorrijbewijs in de omgeving van Almere, volg je bij Verkeersschool RUUD. Wij bieden namelijk vele mogelijkheden en voordelen voor het volgen van rijlessen. Zo hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het vak waardoor we met onze rijopleiding in Almere een zeer hoog slagingspercentage kunnen realiseren. Het allerbelangrijkste, vinden we echter dat je veilig de weg op gaat. Wij zorgen er dan ook niet alleen voor dat je je rijbewijs haalt, maar ook dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden en jezelf op een veilige en sociale manier door het verkeer te bewegen.

Van alle gemakken voorzien tijdens je rijopleiding in Almere

Bij Verkeersschool RUUD zorgen wij niet alleen dat je je rijbewijs haalt, maar vooral dat je jezelf comfortabel voelt op de weg. Dit begint al met de luxe auto waarin je lest, namelijk een Volvo S40. In deze auto kom je zeker niets te kort: zo is de auto uitgerust met een navigatiesysteem en de comfortabele stoelen en elektronisch geregelde airco zorgen ervoor dat je lekker zit en het hoofd koel houdt. Uiteraard hebben wij je veel meer te bieden dan alleen een comfortabele auto om in te lessen. Zo profiteer je bij ons van flexibiliteit bij het ophalen en brengen en kun je gebruik maken van onze handige web-agenda: mijn Verkeersschool RUUD. Hierin zie je precies wanneer je hebt gelest en wanneer er nog lessen gepland staan. Dit dan ook erg handig zodat je altijd voorbereid bent op je rijlessen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het gemiddeld aantal lessen dat je nodig hebt ligt tussen de 35 en 40 uur. Natuurlijk zijn er ook mensen die na 25 uur al een praktijkexamen afleggen en mensen die na 50 uur een praktijkexamen afleggen. De hoeveelheid lessen die je nodig hebt, hangt ook af van jou en de kennis die je al in huis hebt. De één leert immers sneller dan de ander en als je autorijden spannend vindt, kan het altijd zo zijn dat je meer herhaling nodig hebt.

Hoeveel kost een rijbewijs gemiddeld?

De kosten voor een rijbewijs liggen gemiddeld rond de €2.300,-. Uiteraard hangen de totale kosten af van het aantal rijlessen dat je volgt en het aantal keren dat je het theorie-examen en het praktijkexamen aflegt. Daarom kunnen de gemiddelde kosten die jij betaalt lager óf hoger liggen dan het gemiddelde.

Volg jij je rijopleiding bij Verkeersschool RUUD in Almere?

Wil jij graag rijlessen volgen bij de beste rijschool in de omgeving van Almere? Neem dan snel contact op met Verkeerschool RUUD en plan een proefles in! Je kunt hiervoor bellen naar 06 15434139. Heb je misschien nog vragen over onze rijschool of de lessen die je bij ons kunt volgen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen. Wij vertellen je graag meer over onze rijschool.

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten € 52,00
8 uur lespakket € 385,00
17 uur lespakket € 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen): € 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen: € 480,00
B.N.O.R. examen: € 290,00
Alleen examen of TTT: € 240,00

Neem contact op

Bel Ruud voor een afspraak op 
+31 6 15 43 41 39

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere

Verkeersschool RUUD

H. Heukelsweg 18
1331 EB Almere
T: 06 154 341 39
E: info@verkeersschoolruud.nl