Autorijles Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

[wpseo_breadcrumb]

Wil jij autorijles en je autorijbewijs gaan halen in de omgeving van Almere? Dan doe je dat natuurlijk bij Verkeersschool RUUD. Het behalen van je autorijbewijs is natuurlijk superhandig. Zo kun je jezelf flexibel verplaatsen op de momenten dat jij het wilt en ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer. Tijdens je autorijles bij Verkeersschool RUUD in de omgeving van Almere, leer je om onder alle omstandigheden controle te houden over je auto en om jezelf op een veilige en sociale manier door het verkeer te bewegen. Hiermee zorgen we er met onze rijschool in omgeving Almere voor dat jij, naast dat je je autorijbewijs haalt, veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Dat is immers het allerbelangrijkste.

Hoe oud moet je zijn voor autorijlessen?

Vanaf 16,5 jaar mag je autorijlessen volgen en vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen. Heb je het praktijkexamen gehaald en ben je jonger dan 18 jaar? Dan is het verplicht dat er een coach naast je zit die beschikt over een begeleiderspas. Zodra je 18 jaar bent, mag je zelfstandig rijden.

Diverse pakketten voor het volgen van autorijles en het halen van je autorijbewijs in Almere

Besluit je autorijlessen te gaan volgen bij Verkeersschool RUUD, dan heb je hierbij keuze uit diverse pakketten. Deze variëren in het aantal lesuren dat ze bevatten, maar ook in de examens die inbegrepen zijn. Op deze manier kunnen we iedereen een pakket op maat aanbieden. Heb je last van faalangst in het verkeer? Ook daar kunnen wij je mee helpen. De instructeurs van onze verkeersschool in Almere houden daar namelijk rekening mee tijdens de autorijles en zijn in staat je op een zorgvuldige manier te trainen van je faalangst af te komen. Zo zorgen zij ervoor dat je uiteindelijk in staat bent om op een rationele manier met je angst in het verkeer om te gaan.

Waar kan ik een theorie-examen oefenen?

Je bereidt je online voor op het autotheorie-examen. Het is wel verstandig om je eerst voor te bereiden door te leren uit het ‘auto theorie boek’. Vervolgens maak je de oefenexamens en controleer je of je de theorie beheerst. Dit doe je thuis op je eigen tempo, maar je kunt er ook voor kiezen om theorielessen klassikaal te volgen bij je rijschool.

Hoeveel kost auto theorie?

De kosten voor een auto theorie-examen zijn:

  • Theorie-examen in het Nederlands kost €31,25
  • Theorie-examen in het Engels kost €36,75
  • Individueel begeleid theorie-examen kost €87,45

Doorgaans kan een rijschool, tegen eventuele servicekosten, ook voor jou het theorie-examen aanvragen.

Plan nu je gratis proefles in

Volg autorijles bij Verkeersschool RUUD in Almere en voor je het weet heb ook jij jouw autorijbewijs op zak. Wil je meer weten over onze rijschool? Of wil je misschien advies over welk pakket het meest geschikt is voor jou? Bel dan naar 06 15434139. Wij beantwoorden vervolgens al je vragen.

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten € 52,00
8 uur lespakket € 385,00
17 uur lespakket € 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen): € 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen: € 480,00
B.N.O.R. examen: € 290,00
Alleen examen of TTT: € 240,00

Neem contact op

Bel Ruud voor een afspraak op 
+31 6 15 43 41 39

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere