Home » Links

Links

Op deze pagina vind je alle belangrijke links. Deze links geven jou namelijk alle informatie die je nodig hebt wanneer je van plan bent jouw rijbewijs te halen, of al gestart bent met de rijlessen.
Onafhankelijke informatie over onze verkeersschool, maar ook informatie over wat je kunt verwachten wanneer je voor het A- of B-rijbewijs gaat bij Verkeersschool Ruud.

Mocht je vragen hebben en/of meer informatie willen, bel dan met Verkeersschool Ruud (06 15434139). Wij helpen je graag verder.

examencentrum Het online examencentrum. Examencentrum voor theorie- en praktijkexamens voor bromfiets, motor en auto 2010.
Ook vindt je hier theorie proefexamens.
 rijbewijs-nl Je vindt op rijbewijs.nl snel en eenvoudig alles over het Halen, Hebben of Houden van rijbewijzen.
cbr-logo Het CBR biedt actuele informatie over theorie- en praktijkexamens van alle voertuigen. Tevens vind je hier informatie over alle rijscholen.
 2-tires 2Tires voor al uw motorbanden, onderdelen en onderhoud.

Neem contact op

Bel Ruud voor een afspraak op 
+31 6 15 43 41 39

Faalangst lessen

Faal- en rijangst is een veel voorkomend probleem in het verkeer. De instructeurs van Verkeersschool Ruud zijn in staat om diegene die daar hinder van heeft op een zorgvuldige manier te trainen. Uiteindelijk ben je in staat om op een rationele manier met je angst in het verkeer om te gaan en examen te kunnen doen.

PRIJSINFORMATIE

Lesprijs per 60 minuten: € 62,-
Startpakket 17 uur: € 1099,-
8 uur lespakket: € 480,-
Alleen examen of TTT: € 285,-

Rek: NL06 INGB 0004845741
(uitsluitend voor betalingen van motorrijlessen)

 

Verkeersschool RUUD