Toertochten bij Verkeersschool Ruud

Bij Verkeersschool Ruud organiseren we meerdere keren per jaar motortoertochten. Deze toertochten zijn een perfecte gelegenheid voor zowel aspirant motorrijders als motorrijders met rijbewijs om rijervaring op te doen en te genieten van een gezellige dag op de weg.

Voor wie?

Aspirant motorrijders

Heb je nog geen motorrijbewijs? Geen probleem! Onze toertochten bieden een uitgelezen kans om een hele dag praktijkervaring op te doen en kilometers te maken. Dit is een uitstekende voorbereiding voor je AVD-examen.

Kosten: €180,- per persoon, inclusief motorhuur, brandstof, instructeur, koffie met gebak, lunch en de gezelligheid.

Motorrijders

Heb je al een motor en wil je graag een keer mee? Of wil je gewoon genieten van een gezellige dag met andere motorrijders? Sluit je aan bij onze toertochten voor extra ervaring en plezier.

Kosten: €40,- per persoon, inclusief koffie met gebak, lunch en de gezelligheid.

Wat is inbegrepen?

  • Voor aspirant motorrijders: Motorhuur, brandstof, begeleiding door een instructeur, koffie met gebak, lunch en een hele dag vol gezelligheid.
  • Voor motorrijders: Deelname aan de tocht, koffie met gebak, lunch en een hele dag vol gezelligheid.

Organisatie

Onze toertochten zijn volledig georganiseerd. Je wordt niet op pad gestuurd met alleen een routebeschrijving, maar we blijven de hele dag gezellig bij elkaar onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Dit zorgt voor een veilige en plezierige ervaring voor iedereen.

Data

Onze toertochten worden op verschillende data georganiseerd. Voor de exacte data en inschrijving, kun je contact met ons opnemen via WhatsApp of sms op telefoonnummer 06-15434139. Heb je vragen? Bel ons gerust even.

Vergeet niet om de data in je agenda te zetten en je tijdig aan te melden, want de plaatsen zijn beperkt!

Met vriendelijke motorgroet,

Ruud en Raymond