Motorrijschool Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

[wpseo_breadcrumb]

Je motorrijbewijs halen doe je het best bij een motorrijschool met KNMV-gediplomeerde instructeurs, bijvoorbeeld in de omgeving van Almere en Weesp. Kies daarom voor Verkeersschool RUUD. Omdat wij over het KNMV-certificaat beschikken, in Nederland de hoogste graad van vakbekwaamheid voor motorrijles, weet je zeker dat je op een vakkundige manier jouw rijopleiding doorloopt. Bij Verkeersschool RUUD kun je lessen volgen voor het behalen van een rijbewijs categorie A2 en A.

Motorrijschool Weesp en Almere voor het aanleren van een goede rijstijl

Tijdens een rijopleiding van verkeersschool RUUD, dé motorrijschool in de buurt van Almere en Weesp, leer je controle te houden over allerlei verschillende omstandigheden. Onze professionele instructeurs leren jou een goede rijstijl aan, zodat jij je op een veilige en sociale manier door het verkeer kan bewegen. Zo leren wij je om de motor onder alle omstandigheden volledig onder controle te houden. Je grootste veiligheid ben je immers zelf. Doordat onze instructeurs ieder jaar een applicatiecursus volgen, blijven zij op de hoogte van de laatste regels, exameneisen en technieken. Deze kennis brengen zij natuurlijk met plezier aan cursisten over. Zo weet je zeker dat je perfect wordt voorbereid om je motorrijbewijs te gaan halen in de omgeving van Weesp en Almere.

Hoeveel kost een motorrijbewijs?

De gemiddelde kosten voor het halen van een motorrijbewijs ligt rond de €1.500,-. Jouw totaalkosten kunnen wel afwijken van het gemiddelde. Dit komt door een aantal factoren. Zo hangt het af van de hoeveelheid motorrijlessen je nodig hebt en het aantal keren dat je het examen voertuigbeheersing (AVB) en het examen verkeersdeelname (AVD) aflegt. Daarnaast spelen jouw vaardigheden en het leertempo een rol. De één pakt informatie sneller op dan de ander en wellicht ben jij erg ontspannen en heb je er aanleg voor waardoor minder lessen nodig zijn.

Alle benodigdheden voor het motorrijden zijn inbegrepen

Wanneer je bij ons een motorrijopleiding komt volgen, dan hoef je niet zelf voor een motorjas, handschoenen en een helm te zorgen. Deze hebben wij namelijk zelf, in alle maten. Je kunt hier dan ook gewoon vrijblijvend gebruik van maken. Wil je toch graag zelf deze spullen aanschaffen? Dat is uiteraard ook altijd mogelijk. Wij adviseren jou daar dan ook graag over, zodat je zeker weet dat je spullen aanschaft van de juiste kwaliteit.

Maak een afspraak voor een proefles

Wil je graag kennismaken met Verkeersschool RUUD, een KNMV-gecertificeerde motorrijschool in de buurt van Weesp en Almere om erachter te komen of je bij ons je motorrijbewijs wilt halen? Wij bieden de mogelijkheid om een proefles te volgen. Zo krijg je een goed beeld van hoe onze lessen er in de praktijk uitzien. Wij verzorgen onze motorrijlessen vanuit Weert én vanuit Almere. Bij beide vestigingen ben je dan ook van harte welkom om een proefles te komen volgen. Heb je ergens misschien nog vragen over? Aarzel dan niet even te bellen naar 06 15434139. Wij vertellen je met plezier alles over de mogelijkheden onze verkeersschool in de omgeving van Weesp en Almere biedt om jouw motorrijbewijs te halen!

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten € 52,00
8 uur lespakket € 385,00
17 uur lespakket € 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen): € 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen: € 480,00
B.N.O.R. examen: € 290,00
Alleen examen of TTT: € 240,00

Neem contact op

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere