Motorschool Eemnes

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

Home » Motorschool Eemnes

Ben je op zoek naar een motorschool in de buurt van Eemnes om je motorrijbewijs te halen? Ontdek dan snel de lessen van Verkeersschool RUUD in Almere en Weesp. Samen zorgen we ervoor dat je je praktijkexamen haalt en veel plezier beleeft aan het motorrijden.

Krijg les van een professionele instructeur bij een motorschool in de buurt van Eemnes

Bij Verkeersschool RUUD in Almere en Weesp, dichtbij Eemnes, doen we er alles aan zodat jij je motorrijbewijs haalt. Dit doen we met professionele lessen, die je zelf inplant. De enige voorwaarden zijn dat je je minstens 20 jaar moet zijn voor een rijbewijs A2. Daarnaast dien je geslaagd te zijn voor je theorie-examen voordat je deelneemt aan het praktijkexamen met de motorschool nabij Eemnes.

Ga veilig de baan op en geniet van je motorrijbewijs

Wanneer je je inschrijft bij onze motorschool nabij Eemnes, hoef je niet meteen al het materiaal zelf te kopen. We beschikken over motorjassen, handschoenen en helmen in alle maten. Onze rijlessen geven we met Honda motoren. Deze zijn voorzien van ABS en handvatverwarming voor jouw veiligheid. Ook tijdens de lessen wordt er voldoende aandacht besteed aan de veiligheid, zodat het behalen van je motorrijbewijs, nabij Eemnes, een stuk eenvoudiger wordt.

Plan je lessen in en behaal je praktijkexamen

Ben je helemaal klaar om lessen te volgen en je motorrijbewijs nabij Eemnes te halen? Of wil je een autorijbewijs of e-rijbewijs behalen dankzij de lessen van een gediplomeerde instructeur? Schrijf je snel in via onze website. Heb je nog vragen over de lessen of de verschillende onderdelen van het praktijkexamen? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 154 341 39.

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten€ 52,00
8 uur lespakket€ 385,00
17 uur lespakket€ 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen):€ 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen:€ 480,00
B.N.O.R. examen:€ 290,00
Alleen examen of TTT:€ 240,00

Neem contact op

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere