Rijles Almere

Ben jij klaar om de weg op te gaan?
Schrijf je dan nu in!Prijslijst

zeer hoog slagingspercentage

meer dan 20 jaar ervaring

Z

speciale faalangst rijlessen

[wpseo_breadcrumb]

Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare rijschool om rijles te gaan volgen in de regio van Almere, Weesp en ‘t Gooi? Kies dan voor Verkeersschool RUUD! Kom nader kennismaken door een proefles te volgen, zodat je een goed beeld krijgt van wat het volgen van rijlessen bij ons precies inhoudt. Wij garanderen je dat je bij ons rijlessen op maat kunt volgen, wat wil zeggen dat jij bepaalt hoeveel lessen je in totaal en per week wilt volgen. Heb je last van rijangst, maar is het toch nodig dat jij je rijbewijs haalt? Dan zijn onze faalangstlessen misschien wel iets voor jou. Hierbij kunnen wij je helpen om op een rationele manier met je angst in het verkeer om te gaan, zodat ook jij gewoon je examen kunt gaan doen. Kortom, bij ons kun je altijd terecht voor een rijlespakket dat precies aansluit bij jouw wensen. Zo haal jij je rijbewijs met hierbij de persoonlijke begeleiding die bij je past.

Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen?

Hoe snel jij jouw rijbewijs kunt halen, hangt af van jouw vaardigheden en de kennis die je al in huis hebt voordat je start met rijlessen. Het gemiddelde aantal uren ligt tussen de 35 en 40 uur. De hoeveelheid uren is ook afhankelijk van jouw leertempo en de tijd die je beschikbaar hebt voor rijlessen. Als je meerdere lessen per week hebt, kun je sneller het praktijkexamen afleggen dan wanneer je één rijles per week hebt.

Rijles in omgeving Almere, Weesp en ‘t Gooi: al meer dan 20 jaar ervaring

Verkeersschool RUUD heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van een geschikte rijles voor onze leerlingen, voornamelijk in de omgeving van Almere, Weesp en ‘t Gooi. Wat ons kenmerkt, is ons hoge slagingspercentage en de ontspannen sfeer waarin jij les krijgt. Wij zorgen op een vlotte manier ervoor dat jij een goede rijstijl aanleert. Tijdens de rijles, in bijvoorbeeld Almere, rijd jij in een Volvo S40 die van alle gemakken is voorzien. Dat maakt het leren rijden natuurlijk alleen maar prettiger.

Hoeveel kost een autorijles?

De tarieven voor een rijles verschillen per verkeersschool. Gemiddeld ligt de prijs van een rijles tussen de €40,- en €60,-. Daarnaast bieden veel rijscholen, zoals Verkeersschool RUUD, aantrekkelijke pakketten tegen een gereduceerd tarief. In deze pakketten zijn een bepaald aantal lessen, het praktijkexamen en eventueel de tussentijdse toets en het theorie-examen opgenomen.

Wat kost een praktijkexamen gemiddeld?

De kosten van een praktijkexamen verschillen per rijschool en per pakket. Het praktijkexamen zelf kost €100,-. Een verkeersschool hanteert doorgaans hogere prijzen. Dit komt omdat een rijschool voor jou het praktijkexamen aanvraagt en een auto en instructeur beschikbaar stellen. Hierdoor liggen de prijzen van een los praktijkexamen gemiddeld tussen de €230,- en €270,-. Het is dan ook voordeliger om je bij Verkeersschool RUUD aan te melden voor een pakket waarbij een bepaalt aantal lessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen zijn inbegrepen.

Voor iedereen een gepast pakket

Bij Verkeersschool RUUD kun je verschillende lespakketten afnemen voor het halen van jouw rijbewijs. Deze variëren in het aantal uur les dat je krijgt, maar ook in de examens die erbij zijn in begrepen. Weet je niet goed welk rijles pakket in de omgeving van Weesp en ‘t Gooi het best bij jou past? Bel dan gerust even naar 06 15434139. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kun je je ook direct aanmelden voor rijlessen bij Verkeersschool RUUD.

Bekijk onze Paketten

Lesprijs per 60 minuten € 52,00
8 uur lespakket € 385,00
17 uur lespakket € 770,00
40 uur lespakket (37 uur rijles, 1,5 uur TTT en1,5 uur examen): € 1999,00
50 uur lespakket (47 uur rijles, 1,5 uur TTT en 1,5 uur examen) plus
theorieboeken en theorie examen:
€ 2799,00
Examenpakket, 5 uur + 1,5 uur examen: € 480,00
B.N.O.R. examen: € 290,00
Alleen examen of TTT: € 240,00

Neem contact op

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Lesauto Ruud Almere
Voorkant lesauto Ruud Almere
Binnenkant lesauto Ruud Almere

Verkeersschool RUUD

H. Heukelsweg 18
1331 EB Almere
T: 06 154 341 39
E: info@verkeersschoolruud.nl